Samen met Jacques Verheijen, pianist/componist heb ik me 15 jaar lang verdiept in het jiddische lied, met als tastbaar resultaat een aantal CD’s.

Vanwege veranderingen in mijn stem geef ik op dit moment geen concerten, maar de rijkdom van die periode draag ik mee in mijn hart.

Voor wie interesse heeft, er zijn nog CD’s te koop!


Benkshaft

Benkshaft

Benkshaft – Yiddishe lider
Benkshaft betekent verlangen in het Jiddisch, verlangen dat voelbaar en hoorbaar aanwezig is in de teksten en de muziek en de rode draad vormt tussen de liederen van deze cd.   UITVERKOCHT.


Mayn Fayfele

Mayn Fayfele

Mayn Fayfele – Mijn fluitje
Mayn Fayfele is een cd die in zijn geheel gewijd is aan de Pools-Joodse volksdichter en componist Mordechaj Gebirtig. Aan de hand van zijn liederen, gedichten en teksten tussendoor schetsen we een portret van een bijzonder mens.


Brikele

Brikele (uitvekocht)

Brikele – een concert van Jiddische liederen
Brikele is Jiddisch voor bruggetje en dat is wat de cd wil zijn: een bruggetje naar een wereld die grotendeels verloren is gegaan. De wereld van de Joden in de ghetto’s en shtetl’s van Oost-Europa. Een indringend portret van de Jiddische cultuur.